Công ty Tư Vấn Du Học StudyLink | Úc-New Zealand-Mỹ-Canada-Malaysia-Singapore-Anh
Sorry, this entry is only available in Vietnamese.Xem tiếp
Sorry, this entry is only available in Vietnamese.Xem tiếp
Sorry, this entry is only available in Vietnamese.Xem tiếp

Talkshow: DU HỌC CÙNG CHUYÊN GIA | CHUYÊN ĐỀ 4: TÂM LÝ HỌC

25/05/2020
Sorry, this entry is only available in Vietnamese.Xem tiếp

TRUYỀN THÔNG vs MARKETING – HIỂU SAO CHO ĐÚNG?

20/05/2020
Sorry, this entry is only available in Vietnamese.Xem tiếp

Talkshow: DU HỌC CÙNG CHUYÊN GIA | CHUYÊN ĐỀ 3: TRUYỀN THÔNG

19/05/2020
Sorry, this entry is only available in Vietnamese.Xem tiếp

StudyLink International is a professional study-abroad consultancy organization with over ten-year experiences in providing students with overseas studies in Australia, United States, United Kingdom, Canada, New Zealand, Singapore and Malaysia. StudyLink International is on top of study-abroad consultancy centers in ranking list and officially recognized by the Consulates of Australia, United Kingdom, Canada, New Zealand, Singapore and Malaysia. We represent more than 600 prestigious English education institutions, high schools, colleges and universities. Commitment for visa grants of our students is 98-100%. We also provide information service for getting scholarship, travelling, working and immigration in above countries.See more

Testimonials

What clients say about us

Share your stories

What Vietnamese students from StudyLink International share their experiences in studying overseas

Feedback on English training

What students say about our English Programs

English learning tips

Let's level up your English skills at StudyLink International
Our apologies, yet this session is only available in Vietnamese.
Em muốn hỏi khóa cử nhân khoa học dược phẩm của UniSA. Ngành này đào tạo những gì, ra trường em có thể đi làm ở đâu? Có được ở lại Úc làm việc không? Học phí trọn khóa và sinh hoạt phí dự kiến bao nhiêu? Những điều kiện cần thiết để được nhận vào học? (Minh Minh, 21 tuổi)

 Hiện tại ĐH Nam Úc (UNISA) có khóa học cử nhân vê ngành dược phẩm. Học xong ngành này bạn sẽ hành nghề như là dược sĩ và bạn có thể làm việc tại công ty bán những sản phẩm liên quan tới thuốc, những tiệm thuốc, và bất cứ ngành nào.

Hiện tại điều kiện vào thẳng ngành dược là điểm học lực năm cấp ba phải là 9.5 và điểm IELTS điểm trung bình là 6.5 và không có kỹ năng nào dưới 6.5. Chương trình cử nhân sẽ mất 4 năm và mỗi năm sẽ tốn 35.200 AUD. 

Nếu bạn không đạt được 9.5 học lực thì còn một hướng đi khác nữa là bạn học liên thông lên ĐH bậc cử nhân ngành khoa học về dược (pharmeceutical science) thông qua cao đẳng ngành khoa học sức khỏe (diploma of science). Sau khi bạn đã học hai năm đầu của bên khoa học về dược, bạn sẽ xin apply học hai năm cuối thêm về cử nhân về dược (Pharmacy). Chí phí sinh hoạt tại Úc một năm là 18.610 AUD.

Sau khi học ĐH dược, bạn có thể xin được visa tốt nghiệp và có thể tìm việc trong vòng 2 năm.

Sorry, this entry is only available in Vietnamese.

Our sponsors