Công ty Tư Vấn Du Học StudyLink | Úc-New Zealand-Mỹ-Canada-Malaysia-Singapore-Anh

StudyLink International is a professional study-abroad consultancy organization with over ten-year experiences in providing students with overseas studies in Australia, United States, United Kingdom, Canada, New Zealand, Singapore and Malaysia. StudyLink International is on top of study-abroad consultancy centers in ranking list and officially recognized by the Consulates of Australia, United Kingdom, Canada, New Zealand, Singapore and Malaysia. We represent more than 600 prestigious English education institutions, high schools, colleges and universities. Commitment for visa grants of our students is 98-100%. We also provide information service for getting scholarship, travelling, working and immigration in above countries.See more

Testimonials

What clients say about us

Share your stories

What Vietnamese students from StudyLink International share their experiences in studying overseas

Feedback on English training

What students say about our English Programs

English learning tips

Let's level up your English skills at StudyLink International
Our apologies, yet this session is only available in Vietnamese.
Em năm nay học lớp 12 và có dự định đi du học Singapore ngành quản trị du lịch khách sạn. Những trường nào uy tín đào tạo ngành QT du lịch khách sạn? Dự kiến học phí và sinh hoạt phí bao nhiêu?
Xin chào bạn

Một trong những ngành đào tạo mũi nhọn tại Singapore là ngành quản trị nhà hàng khách sạn và du lịch. Với chương trình đào tạo chuyên nghiệp, mức học phí dao động từ SGD16.000-SGD25.000/ năm, khóa cử nhân có thể kéo dài từ 2 năm đến 2.5 năm tùy theo trường và mức sinh hoạt phí SGD 12.000/ năm đã giúp Singapore trở thành một trong những lựa chọn hàng đầu của học sinh quốc tế hiện nay.Để chọn theo học ngành này tại Singapore bạn có thể tham khảo một số trường sau đây :

  • James Cook University (JCUS) : www.jcu.edu.sg
  • East Asia Institute of Management (EASB):  www.easb.edu.sg
Ngoài ra,  tại trung tâm giáo dục quốc tế StudyLink có diễn ra tuần lễ du học Singapore từ 26/01/2015 đến 31/01/2015 với nhiều hỗ trợ và phần quà hấp dẫn bạn có thể đến trực tiếp văn phòng hoặc liên hệ với StudyLink International theo trang web: www.studylink.orghoặc  số điện thoại của văn phòng chính 08. 3925 6731 để được tư vấn thêm nhé.

 Cảm ơn bạn và thân chào bạn.

Sorry, this entry is only available in Vietnamese.

Our sponsors