Công ty Tư Vấn Du Học StudyLink | Úc-New Zealand-Mỹ-Canada-Malaysia-Singapore-Anh

StudyLink International is a professional study-abroad consultancy organization with over ten-year experiences in providing students with overseas studies in Australia, United States, United Kingdom, Canada, New Zealand, Singapore and Malaysia. StudyLink International is on top of study-abroad consultancy centers in ranking list and officially recognized by the Consulates of Australia, United Kingdom, Canada, New Zealand, Singapore and Malaysia. We represent more than 600 prestigious English education institutions, high schools, colleges and universities. Commitment for visa grants of our students is 98-100%. We also provide information service for getting scholarship, travelling, working and immigration in above countries.See more

Testimonials

What clients say about us

Share your stories

What Vietnamese students from StudyLink International share their experiences in studying overseas

Feedback on English training

What students say about our English Programs

English learning tips

Let's level up your English skills at StudyLink International
Our apologies, yet this session is only available in Vietnamese.
Tôi 33 tuổi, đang học chuyên tu dược sĩ đại học. Tôi muốn sang Úc du học có được không? Điều kiện như thế nào? (Nguyễn thị hòang oanh, 33 tuổi, oanhtrung8x@)

Trường đại học Nam Úc (UNISA) hiện có chương trình thạc sĩ ngành dược. Điều kiện để học chương trình này là bạn phải có bằng ĐH ngành dược tại Việt Nam, phải đăng ký hành nghề dươc tại Việt Nam và phải có một thời gian kinh nghiệm đi làm trong ngành dược hoặc trong lĩnh vực liên quan. Ngoài ra bạn cần có IELTS 7.0 (bắt buộc là 7.0 trong môn đọc và viết).

Chương trình thạc sĩ ngành dược này bạn được học từ xa lúc bạn ở Việt Nam. Điều này rất linh hoạt cho bạn. Để hiểu rõ hơn về ngành học này và những điều kiện liên quan, bạn có thể liên hệ Trung tâm StudyLink International để được tư vấn thêm.

Sorry, this entry is only available in Vietnamese.

Our sponsors