Công ty Tư Vấn Du Học StudyLink | Úc-New Zealand-Mỹ-Canada-Malaysia-Singapore-Anh

StudyLink International is a professional study-abroad consultancy organization with over ten-year experiences in providing students with overseas studies in Australia, United States, United Kingdom, Canada, New Zealand, Singapore and Malaysia. StudyLink International is on top of study-abroad consultancy centers in ranking list and officially recognized by the Consulates of Australia, United Kingdom, Canada, New Zealand, Singapore and Malaysia. We represent more than 600 prestigious English education institutions, high schools, colleges and universities. Commitment for visa grants of our students is 98-100%. We also provide information service for getting scholarship, travelling, working and immigration in above countries.See more

Testimonials

What clients say about us

Share your stories

What Vietnamese students from StudyLink International share their experiences in studying overseas

Feedback on English training

What students say about our English Programs

English learning tips

Let's level up your English skills at StudyLink International
Our apologies, yet this session is only available in Vietnamese.
Con tôi muốn học ĐH ngành ngôn ngữ Anh hoặc ngành báo chí ở một trường loại trung bình. Hiên nay ngoại ngữ của cháu bình thường. Tôi cần có bao nhiêu tiền để con tôi có thể học được đến hết khoá? Và cần điều kiện cơ bản gì để được đi học? (nguyen hoang son, 60 tuổi, sontigol@)

Về chi phí đi học thì cơ bản phụ huynh cần chuẩn bị cho con tiền học phí + tiền sinh hoạt phí. Tại Úc tiền sinh hoạt phí là khoảng 18.610 đôla Úc/năm. Còn tiền học phí tuỳ trường.

Ngành báo chí trường CQU có học phí là 21.840 đôla Úc/ năm. Như vậy phụ huynh cần khoảng 40.000 đôla Úc/ năm. Thời gian đi học là 3 năm toàn thời gian.

Điều kiện cơ bản để đi học ĐH Báo chí tại CQU là tốt nghiệp cấp 3 với học lực từ 7.0 trở lên và điều kiện tiếng Anh vào thẳng khoá chính là 6.0 IELTS hoặc tương đương. Học sinh cần có ít nhất 4.5 IELTS để được sang trường học tiếng Anh trước khi vào khoá chính nếu không đủ điểm tiếng Anh để vào thẳng chương trình ĐH.

Sorry, this entry is only available in Vietnamese.

Our sponsors